11 Haziran 2011 Cumartesi

Kadıköy Evden Eve Nakliye

İlçe sınırları içinde Göztepe (235 m) gibi önemli yükseltiler olmasına karşın, Kayışdağı ve Çamlıca eteklerinden Marmara Denizi’ne doğru uzanan hafif dalgalı düzlükler ve taşlı eğimler tüm araziye hakimdir. Bu oldukça düz arazi üzerinde Fikirtepe, Acıbadem, Altıyol, Küçük Moda (Cevizlik) ve Koşuyolu öbür önemli tepe noktalarını oluşturmaktadır. Haydarpaşa ve Kalamış koyları ile Moda ve Fenerbahçe burunlarının yer aldığı hareketli bir kıyı çizgisi yer almaktadır. Fenerbahçe Burnu ile Bostancı arasında sahil şeridi fazla girintili çıkıntılı olmayan oldukça düz bir çizgiye sahiptir. Ancak sahil şeridi yapılan dolgularla doğal özelliğini önemli ölçüde yitirmiştir. Bugün Kadıköy sınırları içinde halen doğal görünümünü koruyabilmiş kıyı parçalarına Fenerbahçe Burnu’nda çok sınırlı olarak rastlamak mümkündür. Kadıköy’ün başlıca akarsuları Kuşdili Deresi (Kurbağalıdere), Çamaşırcı Deresi (Bostancı Deresi), Turşucu Deresi ve Seyit Ahmet Deresi’dir.

Kadıköy Evden Eve Nakliyat

Transatlantik Nakliyat uzun süredir İstanbul’da nakliyat çözümleri sunan sektöründe lider firmadır. Uluslararası taşımacılık hizmetide yapan firmamız kurumsal bir yapıya sahip olup müşteri odaklı çalışmaktır. Bu bağlamda müşteri memnuniyetini ön plana almakta ve onlara her konuda destek sağlamaktadır. Ücretsiz danışmanlık hizmetimiz bunlardan birisidir. Nakliyat hakkındaki bir çok konuda sizleri bilgilendirmekte ve ideal çözüm olanakları sunmaktadır. Transatlantik Nakliyat ile bahçelievlerde nakliyat hizmetleri kolay ve güvenli hale gelmiştir. Firmamızı arayarak experlerimizden ve müşteri temsilcilerimizden daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.
Transatlantik Nakliyat Olarak Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür ediyoruz.. Referanslarımızı ve Firmamız hakkındaki bilgileri değerlendirerek ne kadar doğru bir tercihte bulunduğunuzu görmenizi ümid ediyoruz..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bloğunuzda ki paylaşımlarınızdan dolayı sık sık bloğunuzu takip ediyoruz. Plastik çöp konteyneri firması olarak başarılarınızın ve paylaşımlarınızın devamını dileriz.

Admin dedi ki...

Zengin Nakliyat - Yük ve Eşya Nakliyatı

Yamaç Nakliyat dedi ki...

İstanbul'da nakliyat ve taşımacılık hizmetleri. Yamaç Nakliyat firması olarak yük taşıma, eşya taşıma, kamyonet nakliyat, asansörlü taşımacılık hizmetleri.

Etimesgut Nakliyat dedi ki...

Bağlıca nakliyat Bağlıca nakliyat hizmetleri, bireylerin ihtiyaç duyduğu taşımacılık faaliyetlerini en
güzel şekilde yerine getirir.