11 Haziran 2011 Cumartesi

Bostancı Evden Eve

Bostancı, İstanbul ilinde, Kadıköy ilçesinde bir mahalledir. Kıyıdan tepeye doğru 2,5 kilometre uzanır. Batıda Suadiye ile, doğuda Maltepe ilçesine bağlı olan Altıntepe ile komşudur.Deniz otobüsü ve her ekspresin durduğu BOSTANCI TREN İSTASYONU bulunuyor.Ana aksı Prof.Ali Nihat Tarlan Caddesidir.Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi bu semtte bulunuyor.

Bostancı Evden Eve Nakliyat

İstanbul’un merkezine yakın oldukça önemli bir semt olan bu yer sosyal olanakları açsından vatandaşlarca rağbet görüyor. Bostancı’da oturan veya bostancıya taşınmak isteyenler için nakliyat hizmetlerimiz son sürat ileri ilerlemektedir. Kaliteli nakliyat hizmeti almak için sayfamızdaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

turhal nakliyat gine yanlış yoldasın gozum bu sefer gidersın birdaha gelmesin

Unknown dedi ki...

çalışıyoruz.
Fabrika Taşımacılığı SELİMOĞLU
SELİMOĞLU EVDEN EVE NAKLİYAT; Prefabrik, çelik vb. yapı sistemleri ile kurulmuş olan fabrikaların başka bir yere taşınması durumunda, yapı sistemlerine hasar verilmeden yapı sökülür, yapı içindeki ve dışındaki ekipmanlar ve makineler sökülür, en uygun paketleme ve taşıma sistemi ile yeni yerine nakil edildikten sonra
Şirket Taşımacılığı SELİMOĞLU
Banka taşımacılığı ve şirket taşımacılığında uzmandır. şirket ve/veya bankaya öncelikle bir expert gelerek bankadaki eşyaların envanterini çıkarmaktadır. envanterle birlikte Etüt çalışması yapılır ve anlaşma sağlanır ve sözleşme yapılarak taşıma kağıt üzerine dökülür.
Banka Taşımacılığı

Unknown dedi ki...

http://www.selimoglunakliyat.net/fabrika-tasima.html

Unknown dedi ki...

Evden Eve Nakliyat

Ev Taşıma

Ofis Taşıma

Eşya Ambalajlama

Eşya Depolama

Piyano ve Para KasasıTaşıma

Şehirler Arası Taşımacılık

Kadikoy Evden eve Nakliyat

Pendik Evden eve Nakliyat

Umraniye Evden eve Nakliyat

Tuzla Evden Eve Nakliyat