7 Temmuz 2011 Perşembe

Pendik evden eve Nakliyat

Pendik İstanbulun Anadolu yakasında son yıllardaki gelişmesini sürdüren önemli ilçelerden biridir. İstanbul ilinin doğu yarısında yer alan Pendik, güneydoğu'da 14:11, 23 Mayıs 2009 (UTC)da Tuzla doğuda Gebze, kuzeyde Şile ve Çekmeköy, batıda Kartal, Sancaktepe ve Sultanbeyli, güneyde ise Marmara Denizi ile çevrilmiştir. Yaklaşık 200 km2 lik bir alana yayılmış olup 9 km sahil şeridi bulunmaktadır. Pendik'in yüzey şekilleri genel olarak engebelidir. Deniz kıyısı kil ve kum ile kıyıdan itibaren kuzeye doğru silislerle kaplıdır. İstanbul'un tek ve en yüksek dağı olan Aydos ile sınır olan Pendik, Ballıca Ağılbayırı, Karabayır tepelerine de sahiptir. Ayrıca üzerinde İBB Sosyal tesislerini barındıran Gözdağı'da en yüksek noktalardan biridir. Riva Deresi, Ballıca Deresi Ömerli Barajına dökülen akarsulardır, ayrıca. Büyükdere Kurtköy den çıkarak Tuzla sınırlarına gider. İstanbul'un en büyük su kaynaklarından olan Ömerli Barajı'da Pendik sınırlarındadır. Çok geniş topraklara sahip Pendik'te TEM güneyi tamamen yerleşim yerleriyle kaplıdır, kuzeyde ise yalnızca 5 köy bulunmaktadır En büyük cadde sok 23 Nisan Caddesi En Eski Apartman Saray Apatmanı Daire sayısı 18dir.
İstanbulda giderek bir yaşam merkezi haline gelen pendikte ev taşımacılığıda büyük önem arz etmeye başlamıştır. Pendik ilçesinin bu ihtiyacını karşılamak konusunda, biz Pendik evden eve nakliyat hizmetleri olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Evden eve nakliye işlemi, insanlar için çok değerli olan eşyalarının taşınması anlamına geldiği için büyük bir ciddiyet ve sorumluluk perspektifi içerisinde yapılması şarttır. Ne yazik ki günümüzde bu sorumluluk bilincine sahip olmayan pek çok insan, çok ucuz fiyatlar sunarak insanlarımıza son derece kalitesiz hizmetler vermekte. Biz bu sektörde yıllarını veren firmalar olarak, bu konuda sizi uyarmak istiyoruz. Unutmayınız ki yapacağınız ucuz bir taşınma, size taşınma sırasında meydana gelecek sorunlar karşısında maliyet olarak hiç bir şey kazandırmayacaktır. Bu konuda nakliyat hizmetlerinde ehil ve kaliteli firmalar ile iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Pendik evden eve Nakliyat

istanbul'un anadolu yakasında yogun ilçelerden birisi olan pendikte evden eve nakliyat hizmetleri son sürat devam etmektedir. Nakliyat hizmetleri dahilinde fiyat almak ve evinizi taşımak istiyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz. Evden eve nakliyat bizim işimiz işimizde ehiliz kaliteyi uzaklarda aramayın.