2 Haziran 2011 Perşembe

Başakşehir Evden Eve Nakliyat

İstanbul’un Lüks semtlerinden olan başakşehir şehrin yoğun ve kalabalık gürültüsünden uzak rahat bir yer.. Transatlantik Nakliyat olarak bu güzide semttede nakliyat hizmetlerimiz devam etmektedir.
Transatlantik ile Başakşehir evden eve nakliyat hizmetleri talebinize dair Başakşehir semtinden Türkiye’deki her yere yapılan ev taşıma hizmeti verilmektedir. Başakşehir’deki evinizden evden eve nakliye hizmeti aldığınızda taşınmak istediğiniz diğer adrese eşyalarınız paketleme ve ambalajlama yapıldıktan sonra titiz ve profesyonel ekibimizle taşımaktadır.
Başakşehir deki evinizden taşınacağınız zaman ev taşıma işlemi sırasıyla kırılacak eşyalarınızı kolileme, büyük ebatlı eşyalarınızın sökerek montajlanması, eşyalarınızın paketlenmesi ve ambalajlanması, yeni taşınacağınız evinizde bu eşyaların ambalajlardan çıkarılarak yerleştirilmesi şeklindedir.
Başakşehir Evden Eve Nakliye Fiyatları hesaplanması Başakşehir deki evinizin kaçıncı katta olduğu, taşınacağınız mesafe, eşya yoğunluğunuza göre göndereceğimiz personel sayısı, taşınacağınız evi kaçıncı katta olduğuna bağlı etkenlere göre gerçekleşir.
Başakşehir Evden Eve Nakliyat hizmetinin size en uygun olan fiyatı öğrenmek için bize ulaşın.
Kaynak: Başakşehir Evden Eve Nakliyat